Hot Dogs a la Kids
Hot Dog Bun
900g | Mehl 405 / 550 |
300ml | Wasser |
100ml | Milch |
90g | Zucker |
36g | Hefe |
8g | Salz |
50g | Butter |
4 | Eier |
15-17 Min 190C° O/U |
4 x Hermann Rostbratwürstchen
Homemade Ketchup
1kg | Vollreife Tomaten |
1 | grosse Zwiebel |
1 | Knoblauchzehe |
2EL | Olivenöl |
1EL | Tomatenmark |
etwas | Salz, Pfeffer, Kräuter, Nelken, Piment |
2EL | Honig |
50ml | Rotweinessig |
Homemade Mayo
400ml | Olivenöl |
2 | Ei |
2EL | Senf |
2 | Zitrone |
etwas | Salz, Pfeffer |
Toppings
Cornicons
Röstzwiebel
![](https://www.kids-kitchen.at/wp-content/uploads/2019/05/Maxerl-slider-haube02.png)
![](https://www.kids-kitchen.at/wp-content/uploads/2019/05/Maxerl-slider-09.png)
![](https://i.ibb.co/pZJ5Khn/cloud-3.png)